Aon Student Insurance

Diensten

De ICS verzekering van Aon heeft de volgende voordelen ten opzichte van andere verzekeringmaatschappijen.


Afspraken met zorgverleners

Aon heeft de mogelijkheid om rechtstreekse relaties op te zetten met de zorgverleners, die de internationale studenten van uw onderwijsinstelling behandelen. Deze zorgverleners declareren hun kosten dan rechtstreeks bij Aon zonder dat de student iets hoeft voor te schieten.


Schadebehandeling

Gelet op het financiële budget van de meeste van de studenten is het van het grootste belang dat de administratieve afhandeling snel en vakkundig wordt gedaan. Door het zeer actief bewaken van de procedures kunnen wij schadeclaims (zowel voor basiszorg als voor de ICS pakketten) in principe binnen 5 werkdagen in behandeling nemen. In verband met seizoensdrukte kan dit iets oplopen.

Aon behandelt de schades zelfstandig. Hierdoor kunnen wij garanderen dat schades binnen een zo kort mogelijke tijd worden afgehandeld.

Ten slotte is onze schadebehandeling door onze rechtstreekse relatie met instituten en studenten soepel waarbij rekening wordt gehouden met de bijzondere medische behoeften van bijvoorbeeld studenten van dansopleidingen.


Premie

Aon hanteert voor de ICS verzekeringspakketten een dagpremie. Hierdoor betaalt u of de student uitsluitend voor de periode dat de verzekering daadwerkelijk van kracht is. Verder berekenen wij geen verdere toeslagen zoals poliskosten en hanteren wij geen minimumpremie.

De premie voor de basiszorgverzekering 2014 bedraagt EUR 104,10 per maand. Wij hebben echter voor internationale studenten een collectiviteitskorting van 7,5% kunnen bedingen bij de verzekeraar. Hierdoor bedraagt de maandpremie EUR 96,30 in 2014.


Verzekering Dagpremie Maandpremie
Basiszorgverzekering Avéro Achmean.v.t.Eur 96,30
ICS CompleteEUR 1,31EUR 39,30
ICS Complete non-students*EUR 1,99EUR 59,70
ICS Start+Eur 0,83Eur 24,90
ICS StartEur 0,53Eur 15,90
* Docenten, medewerkers, zoekjaarstudenten, of partners/kinderen.

Online systeem

Aon heeft een online administratie programma beschikbaar. Hierdoor kunt u als onderwijsinstelling zelf de verzekeringen eenvoudig afsluiten, muteren, verlengen of vroegtijdig beëindigen voor uw studenten. Tevens heeft u altijd een goed en actueel overzicht van de van kracht zijnde verzekeringen. Deze manier van administreren bespaart u als onderwijsinstelling veel tijd.

Toegang tot de instituteningang levert de volgende voordelen op:

  • uw huidige certificaatoverzicht bekijken
  • een gedetailleerd overzicht per certificaat inzien
  • bestaande certificaten corrigeren, verlengen of vervroegd beëindigen
  • nieuwe certificaten aanvragen
  • certificaten en certificaatoverzichten printen
  • diverse criteria invoeren om een bepaald certificaat te vinden

Lijkt het online administratie programma u iets, neem dan contact op met onze accountmanager Arti Pancham. In een persoonlijk onderhoud laten wij graag alle mogelijkheden van het online administratieprogramma zien.


Persoonlijk accountmanagement

Iedere onderwijsinstelling, die het ICS aanbiedt aan haar internationale studenten, krijgt een persoonlijke accountmanager toegewezen. Deze accountmanager zorgt er voor dat zij een goed beeld heeft van de onderwijsinstelling door regelmatige bezoeken. Zij denkt mee over een oplossing voor de verzekeringsvraagstukken waarmee de onderwijsinstelling te maken krijgt.